top of page

Konsert med Falkevik på Mir 22. juni


Foto: Mathilde Nicoline Bergersen

Falkevik er en Oslobasert trio som kombinerer lekenhet, improvisasjon og fengende riff med elegante popmelodier og rare effekter. Trioen består av musikerne Julie Falkevik Tungevåg på piano, effekter og vokal, Ellen Brekken på kontrabass og elbass og Elisabeth Mørland Nesset på trommer og perk. De tre musikerne jobber for tiden i studio med sin første plate. Konserten i juni er den første på en god stund, så det vil bli mye nytt materiale og helt nytt liveoppsett. Billetter : 100,- i døra :) Vi gleder oss! https://soundcloud.com/falkevik


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page