top of page

Konsert med "Du og jeg og vi 2 - 3 - 4"

Onsdag 22. juni blir det konsert med "Du og jeg og vi 2 - 3 - 4" i Spikersuppa.

Kl 16.00 blir det konsert på Bamsescenen i Pride-parken.

Detaljer

Konserten ”Du og jeg og vi 2 – 3 – 4” er en groovy barnekonsert for hele familien. (Den passer kanskje ekstra godt for de mellom 4 og 10 år) I løpet av konserten får vi blant annet møte Mr. Regnværssky som ikke føler seg hjemme noe annet sted enn i ørkenen. Vi får også møte Fru Rosenstrøm som ikke er som andre fruer, hun pønsker nemlig på å rane banken. Musikerne Julie og Ellen ender opp i spillende diskusjoner om hvem som har de kuleste instrumentene, og hvem som kan spille fortest. Konserten varer i overkant av 30 minutter og inneholder mye bevegelse og humor. Barna får være med å ta kunstneriske avgjørelser under konserten.

(BamseScenen @ BamseBaren i PridePark2016 er produsert for Den Norske Bamseklubben av Stig Krogstad - se gruppesiden BamseBaren & BamseScenen @ PridePark2016 for alle eventer) Innslagene på BamseScenen vil bli tegnspråktolket i samarbeid med døvegruppa Regnbuen. Det tas forbehold om endringer i program og tilbud. Stor takk til alle medvirkende som stiller opp og bidrar i solidaritet og samhold!

For hele programmet på festivalen: https://www.oslopride.no


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page